
Een seizoensmenu, een exotisch menu, een maritiem menu… u heeft het maar voor het uitkiezen. Elk menu bestaat uit vier gangen – aperitiefhapje, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert – en bevat nooit meer dan 700 calorieën, niet alleen ideaal voor de gasten die op hun lijn of cholesterol willen letten, maar voor iedereen die van een lichte maaltijd wil genieten.
Suggesties met ‘ietsje meer’ zorgen ervoor dat zelfs de grootste smulpapen hun buikje kunnen vullen. En ook aan de chef-kok is gedacht: alle menu’s zijn makkelijk te bereiden en dankzij een goede voorbereiding kan de kok gezellig mee aan tafel.
Of organiseert u een feest en wilt u alles op voorhand klaarmaken? Dat kan. In Gezonde gastvrijheid vindt u vier buffetten – een Italiaans, een Aziatisch, een herfst en een groot soireebuffet – die gegarandeerd bijdragen tot de feestvreugde.
Met Gezonde gastvrijheid is een viergangenmenu koken voor gasten voortaan een synoniem voor lekker, licht, gezond en gezellig.
Tidak ada komentar:
Posting Komentar