 De populariteit van vis is de laatste jaren sterk toegenomen. Vis is niet alleen meer verkrijgbaar bij de viswinkel of op de markt, maar ook in bijna elke supermarkt.
De populariteit van vis is de laatste jaren sterk toegenomen. Vis is niet alleen meer verkrijgbaar bij de viswinkel of op de markt, maar ook in bijna elke supermarkt.Voedingsdeskundigen raden mensen aan om twee keer per week vis te eten. Ook vette vis mag niet op het menu ontbreken, omdat hij rijk is aan omega 3-vetzuren. Vis is gelukkig ook lekker. Dat merk je meteen in Vis, lekker en licht, een viskookboek met ruim 250 heerlijke recepten. Met vis, schaal- en schelpdieren kun je eindeloos variëren. Er is keuze uit veel soorten, van kabeljauw, zalm, pladijs, heilbot, victoriabaars tot tilapia, garnalen en scampi’s. Bovendien kunnen vis, schaal- en scheldierpen op veel manieren bereid worden: gebakken, gepocheerd, in papillot, in de wok of op de barbecue. 
Al deze vissoorten en bereidingswijzen komen aan bod in Vis, lekker en licht. Naast de klassiekers als bouillabaisse, tong à la meunière, kreeft belle vue en paella vind je ook veel originele recepten als flensjes met garnalen, zalmtaart met fijne kruiden, zeeduivel met romige tomatensaus of tongfilets met banaan. Probeer maar, succes verzekerd. 
Vis, lekker en licht is een ideaal kookboek voor wie meer met vis wil doen maar niet weet hoe, voor wie gezond en lekker wilt eten, voor wie op zoek is naar meer variatie in zijn menu, voor wie graag nieuwe kookideeën opdoet.
Tidak ada komentar:
Posting Komentar