Het eerste positieve boek over de menopauze!


De menopauze hoeft geen verschrikkelijke periode te zijn. Menopauzeconsulente en voedingsdeskundige Leen Steyaert vertelt je hoe je door een gezonde levensstijl en met de hulp van natuurlijke middelen de ongemakken kunt vermijden of beperken, maar vooral hoe je van de menopauzejaren kunt leren en ontdekken dat je na je vijftigste een prachtige nieuwe tijd te wachten staat. Het eerste echte positieve menopauzeboek ligt nu in de winkel!

In dit boek vind je:

- Efficiƫnte manieren om opvliegers, nachtelijk zweten, stemmingsschommelingen, osteoporose, stress en andere menopauzeklachten tot een minimum te beperken
- Doeltreffende energieoefeningen die je dagelijks kunt doen om je energie te doen stromen, je zelfvertrouwen te vergroten, positieve emoties te ontwikkelen en innerlijke rust te bewaren
- Voedingsadvies gebaseerd op de allernieuwste wetenschappelijke bevindingen
- Aanbevelingen voor een natuurlijke, jonge uitstraling

Dr. Veronique Verhulst, gynaecologe AZ Sint-Jan Brugge-Oostende:
Stralend door de Menopauze is een schitterend boek dat elke vrouw en haar partner zou moeten lezen. Dankzij dit boek zullen vrouwen de menopauze op een positieve manier beleven en hun zelfvertrouwen en rust volledig terugvinden.

Dr. Evelyne Vanderschueren, orthomoleculair arts:
Dit boek biedt een waaier van advies rond voeding en vitaliteit, maar gaat ook dieper in op de emotionele aspecten tijdens deze ingrijpende levensfase. Een boek dat alle vrouwen zal boeien.

Filip Driessens, psychotherapeut:
Dankzij dit verhelderende boek zullen vrouwen de menopauze niet meer zien als een last, maar als een mooie start vol mogelijkheden.

Kortom: Een boek vol nuttige tips en informatie voor alle vrouwen vanaf 30 jaar!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar