Ook Synergie doet mee aan de openbedrijvendag!

Zondag 3 oktober nodigen Sonja Kimpen en Marc De Jonck je graag uit op hun openbedrijvendag in Wommelgem! Vanaf 9u kan je kennis maken met alles wat Synergie te bieden heeft.


*Gratis Synergieontbijt : Begin je dag gezond en kom GRATIS ontbijten in Synergie. Men biedt je een verrassend gezond ontbijt met het overheerlijke Synergiebrood (zolang de voorraad strekt)!


*Gratis presentatie door Sonja Kimpen: 'Boost je energie'
Stop met excuses en ga voor de beste vorm van jezelf !
In dit inspirerende seminar ontkracht Sonja de meest gebruikte excuses, die maken dat jij je lichaam ontzegt wat het nodig heeft.
Sonja gebruikt haar enthousiasme, haar jarenlange doorleefde ervaring en humor om jou eindelijk te verlossen van clichés en excuses zoals: “gezond is saai, gezond is duur, ik heb geen tijd, ik hou dat niet vol, je leeft maar één keer, het zit in de familie, water is voor vissen”, enzovoort …. Al deze vastgeroeste ideeën leiden tot één en het hetzelfde resultaat : aanhoudende moeheid, overgewicht en frustrerende klachten. Dit is jammer want het kan anders, op een heel eenvoudige manier.
Voor praktische info klik hier


*Conditiemarathon: 6u sportfun!
Superfantastische conditiemarathon! Je wordt 6 uur lang ondergedompeld in Circuitfitness, Bootcamp, Yoga, Pilates, Spring je fit, Cycling en Total Fitness! Er is een light, medium en heavyprogramma! Aarzel niet want de plaatsen zijn beperkt!
Klik hier voor meer informatie en inschrijvingen!


*Take- out Service
Sonja start via Synergie Wellnesspoint met een nieuwe service: "Eet dagelijks wat Sonja Kimpen eet". Huiskok Tanguy, ontwikkelt a.d.h.v Sonja Kimpens inzichten en receptuur gezonde maaltijden waar jij in een meeneemformule mee van kan genieten aan een zeer democratische promoprijs. ( 50 euro voor 5 dagen eetplezier) Overweeg als eerste of je mee in het programma stapt dat straks uw leven simpeler, aangenamer én gezonder kan maken, het take-out programma is slechts toegankelijk voor 60 gezinnen).

Verder nog te beleven:
Dansdemonstraties
Conditiemarathon
Springkasteel voor kinderen
Sensewear- infosessie
Sonja kimpen slank methode-infosessie
Boekenstand met de boeken van Sonja kimpen
....

Raadpleeg voor het volledig en gedetailleerd programma onze website. http://www.synergie.be/


Tidak ada komentar:

Posting Komentar