Tips om met stress om te gaan

Met Sterker dan Stress overtreft Sonja Kimpen zichzelf. We kennen haar als inspirerende gezondheidsexperte en bewegingsdeskundige, maar nu manifesteert ze zich met een diepmenselijk inzicht op een heel ander domein, dat best samengevat kan worden als 'zelfrealisatie’.

Sonja is als coach reeds jaren bezig met deze themathiek, op de enthousiaste en gepassioneerde manier die haar zo typeert. In dit boek toont ze aan de hand van talrijke cases en toepasbare strategieën hoe je zelf je leven kunt vormgeven. Als je goed weet wat je wilt, je gedachten focust op je doelen, je leven slim organiseert en een manier vindt om zin te geven aan wat je in het leven tegenzit, dan heb je alle troeven in handen om zelf de regisseur van je eigen leven te worden. Ze schetst ook duidelijk hoe langdurige stress je ziek maakt en een aanslag kan zijn op je slanke lijn.

Sonja Kimpen is Master in de Bewegingswetenschappen (K.U. Leuven) en wetenschappelijk medewerkster aan de VUB. Samen met haar man runt ze het gezondheids- en fitnesscentrum Synergie Wellness Point (www.synergie.be), waar ze hun succesvolle gezondheidsvisie elke dag gestalte geven door mensen te coachen naar een gezonde levensstijl.

De grote troef van Sonja Kimpen is dat ze verschillende vakgebieden combineert (beweging, voeding, mentale coaching en managementtechnieken). Door de synergetische combinatie van deze vier sleutels bereiken de mensen die ze coacht keer op keer blijvende resultaten. Het is haar handelsmerk om met passie en enthousiasme moeilijke onderwerpen op een begrijpelijke en originele manier aan te pakken.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar