Zondag start de nieuwe cursus van Sonja Kimpen!



Heb jij in 2011 nog een gezondheids- en slankdoel dat je wilt bereiken, dan hebben we goed nieuws !

Het is je laatste kans, aanstaande zondag 6 februari, starten we met de nieuwe cursus Sonja Kimpen Slank Methode. Je wordt al onmiddellijk op een enthousiaste manier ondergedompeld in de principes van Sonja Kimpen. Je zal merken dat deze dag voorbij vliegt.

Wil je voor de rest van je leven slank worden én blijven, kan je nog steeds inschrijven voor de cursus. Mensen die de cursus hebben gevolgd zijn unaniem: dit heeft ons leven (en ons lichaam!) veranderd.

Omdat het niet altijd mogelijk is om alle seminars bij te wonen, krijg je op het einde van de cursus een bonnetje voor de gemiste seminars. Op die manier kan je die seminars toch nog mee volgen bij de volgende editie van de cursus. Sommige deelnemers vinden het een oplossing om hun deelname te spreiden over twee cursussen of kiezen voor maar enkele seminars.

Zoals je weet, kan je opteren om enkel de mentale coaching (seminars) te volgen , of de mentale coaching én het bewegingsplan. Wens je hierover nog meer info, mail dan zeker naar info@synergie.be .

Aan de andere kant, kan je ook opteren om bijvoorbeeld enkel de startdag te volgen. Hiervoor betaal je 120 euro. Wil je dan toch nog de volledige cursus volgen, trekken we uiteraard dat bedrag af van de totale bijdrage.

Welk resultaat kan je verwachten van de cursus:
• Daling vetpercentage
• Gewichtsverlies
• Kleinere kledingsmaat
• Energiek en vitaal gevoel
• Inzicht in de werking van lichaam en geest
• Stijging conditieniveau
• Figuurverbetering/correctie

Je ziet: er zijn vele mogelijkheden om fit en slank te worden!

Dus zet je excuses aan de kant en ga ervoor. Ga voor een fit en energiek lichaam in 2011 , met de hulp van Sonja, Marc en het ganse Synergieteam!

Schrijf je nu in via 03/354.11.99 of info@synergie.be. Ons hele team staat alvast klaar om je te begeleiden naar een fit, slank en vitaal lichaam!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar