Boeklancering Sonja Kimpen groot succes!







































Ongeveer 300 mensen waren aanwezig het verleden MECC disndag de boekpresentatie van de 10 principes voor een leven lang slank zonder dieet Sonja Kimpen. 300 enthousiaste deelnemers, waarop de ideeën van Sonja Kimpen voelde belde mij op en wilde meer weten ... Niet alleen Sonja Kimpen. Maar denk er eens over na. Leun op de 10 principes voor een leven zonder dieet.
Auteur Christine Pannebakker heette de deelnemers welkom in het MECC in Maastricht, met een persoonlijk tintje. Ze vertelde me hoe warm en levend, het blijft werken bij familiebijeenkomsten. Christine is getrouwd met inderdaad Geert Kimpen, broeder. Christine Pannebakker geïntroduceerd Sonja Kimpen als een levende vrouw die leeft haar buikgevoel. "Van hun intuïtie beter: .. Sonja Kimpen intuïtie Het is gewoon dat onderbuikgevoel dat Sonja Kimpen is een beroep op de mensen waarmee je werkt weer samen met hun lichaam .."
Nu gezonde
Ook Stan Van Eck, hoofdredacteur van het tijdschrift nu goed, erover te praten. "Lichaam en geest werken samen. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar veel mensen vergeten. We gaan naar de dokter en de apotheker op de hoogte van een kwaal, maar we vergeten te luisteren naar ons eigen lichaam. Dat we nu proberen te wijzigen gezond. Mensen te maken dat wat ze eigenlijk zeggen over hun eigen lichaam. En dat is nog maar de link met Sonja Kimpen om terug te komen in je lichaam ", zegt Stan Van Eck, niet nu die bij gezonde hype. "Dat mensen niet denken. Nu gezond met veel plezier achter de ideeën van Sonja Kimpen, Sonja Kimpen gepleegd, omdat dit zal inspireren, informeren en motiveren."
En met deze woorden van lof Stan Van Eck is de vrouw door de kamer enthousiast te wachten op: Sonja Kimpen.
Excuses ongeldig
50 jaar Dieet cultuur en onze samenleving is nog nooit zo vet! "Sonja Kimpen het toont duidelijk geen gras groeien." Denk niet in ponden, maar je gebruikt je gezond verstand. Het is allemaal gratis! "Sonja ons leidt door alle oh-zo-vaak gebruikte excuus en vervalt elk van hen. Er werden knikken in overleg, er werd gelachen, geroepen. Ze danste zelfs tot 3 keer! De energie was in het proeflokaal.
Gezonde a la carte
Het eerste exemplaar van de 10 principes voor een leven lang slank zonder dieet werd uitgereikt door dr. N. Van Breughel en M. Janssen Heart & Vascular Center, AZ Maastricht. Ze werden op de voorgrond vanwege hun geloof in Stee Sonja Kimpen. Zo is een aantal recepten van Sonia Kimpen gebruiken in hun online coaching module Gezond à la carte. Een programma door huisartsen aan patiënten worden voorgeschreven met een verhoogd risico op hart-en vaatziekten. AZ Maastricht heeft ook actief gewerkt aan de uitvoering van Sonja Kimpen in Nederland.
StarMeal
Na deze gezellige avond was het tijd om te genieten. Als een glas was ook een hapje geserveeerd uiteraad en dit was volledig in overeenstemming met de boodschap van vanavond. Gezond, maar heerlijke hapjes door StarMeal verozrgd. StarMeal saledes is gespecialiseerd in gezond en vol authentieke gerechten bereid een aantal van Sonja's kookboeken in verwerkte vorm, die vandaag de dag als voedsel verkocht in de grote Vlaamse supermarkt Delhaize. Alles schoon, fris en veld ambacht. Dat wil zeggen, zonder extra conserveermiddelen, smaakstoffen en kleurstoffen.
Sonja Kimpen had medelijden met de meter nummer en sprak persoonlijk aan elke deelnemer en slank ondertekend haar boek De 10 principes voor een leven lang gewicht zonder dieet.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar